Aktualności

Inspirująca „Fifka i żulik…”

Od początku kwietnia w łódzkim hotelu Holiday Inn pojawi się nowe menu nawiązujące do tradycyjnej łódzkiej kuchni. I jak przyznaje szef hotelowej kuchni, inspiracją do nowej karty była właśnie wydana przez REGIO książka Anny Wojciechowskiej „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka”. Hotelowa restauracja jest otwarta nie tylko dla gości obiektu, ale również dla wszystkich łodzian – zachęcamy zatem do odkrywania smaków dzieciństwa w nowoczesnej aranżacji.  W ostatni piątek odbył się pokaz kulinarny w wykonania szefa kuchni Holiday Inn, podczas którego serwowana była m.in. zalewajka na wędzonce z chipsami z ziemniaka i boczkiem.

DSC_1346

DSC_1337 DSC_1342 DSC_1344

Dodaj link do ulubionych.

Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany i nie będzie rozpowszechniany. Wymagane pola są oznaczone *

Możesz używać następujących tagów i znaczników HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Współpracowaliśmy z: